Θεοφάνεια και αγιασμός των υδάτων στο Γύθειο

Τη Δευτέρα 6/1

Παρασκευή, 03 Ιανουάριος 2020 16:22 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Θεοφάνεια και αγιασμός των υδάτων στο Γύθειο

Με λαμπρότητα αναμένεται να εορταστεί και φέτος η Δεσποτική Εορτή των Θεοφανείων στο Γύθειο.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:30΄ πμ θα λάβει χώρα η τελετή του Μεγάλου Αγιασμού στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό Αγίου Γεωργίου του Τροπαιοφόρου. Στη συνέχεια θα πραγματοποιηθεί ο αγιασμός των υδάτων και η κατάδυση του Τιμίου Σταυρού στην αποβάθρα της κεντρικής πλατείας Πετρόμπεη Μαυρομιχάλη.


Συμμετοχή για τον Σταυρό

με υπεύθυνη δήλωση στο Λιμεναρχείο
Το Λιμεναρχείο Γυθείου ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους κολυμβητές που προτίθενται να συμμετάσχουν στον εορτασμό των Αγίων Θεοφανείων (ανάσυρση Σταυρού), όπως δηλώσουν την συμμετοχή τους στο Γραφείο Γενικής Αστυνομίας του Λιμεναρχείου Γυθείου (τηλ: 27330-22262), καταθέτοντας Υπεύθυνη Δήλωση ότι γνωρίζουν κολύμβηση, είναι καλά στην υγεία τους και σε περίπτωση συμμετοχής ανηλίκων επιπρόσθετη συγκατάθεση των γονέων αυτών.

Οι δηλώσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές έως τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 10:00 πμ, με την επίδειξη του αστυνομικού δελτίου ταυτότητος ή διαβατηρίου των ενδιαφερομένων.

Η θέση από την οποία θα πραγματοποιηθεί η κατάδυση των ενδιαφερομένων -εντός θαλάσσης- θα καθοριστεί από το Λιμεναρχείο Γυθείου.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΚΛΗΣΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος