Ένας χρόνος χωρίς τον Θ. Αναστασιάδη (ΦΩΤΟ)

Συγκίνηση στο μνημόσυνο του δημοσιογράφου στη Μάνη

Δευτέρα, 20 Ιανουάριος 2020 12:06 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένας χρόνος χωρίς τον Θ. Αναστασιάδη (ΦΩΤΟ)

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από το θάνατο του εκδότη και δημοσιογράφου Θέμου Αναστασιάδη, που έφυγε από τη ζωή τον Ιανουάριο του 2019 μετά από μάχη με τον καρκίνο.

Η οικογένειά του, οι συνεργάτες και οι φίλοι του, βρέθηκαν την Κυριακή 18 Ιανουαρίου στον Γερολιμένα του Δήμου Ανατολικής Μάνης -τον τόπο που ο Θ. Αναστασιάδης αγαπούσε και επέλεξε για την ταφή του-  όπου τελέστηκε το μνημόσυνο του δημοσιογράφου.

Οι συνεργάτες και οι φίλοι του θυμήθηκαν τον Θέμο με τα εξής λόγια: «Σε αυτή τη γη υπάρχει λίγο χώμα για τους νεκρούς μας… Δεν μπορούν να θαφτούν όλοι… Για αυτούς, όμως, που “κοιμούνται” εδώ το νερό περισσεύει. Μουσκεμένη ματιά, φωνή χαρισάμενη, μαζί με ποτήρια ψηλά στην μνήμη σου… Δυο σοκολάτες αμυγδάλου κέρασμα από χέρια παιδικά, λευκά τριαντάφυλλα, μαύρισε η ζωή μας.

Ήμασταν όλοι εκεί, οικογένεια, συνεργάτες, φίλοι καρδιακοί, άλλοι με τη φυσική μας παρουσία, άλλοι νοητά, όλοι όσοι σε καταλάβαμε.. 18 Ιανουαρίου, ημέρα πένθους, μέρα αθανασίας …

Πάντα θα σε θυμόμαστε και πάντα μια σοκολάτα θα γλυκαίνει τις πίκρες της ζωής μας…

Σου λέμε “καλή αντάμωση”, διότι είμαστε σίγουροι ότι ξαναβρεθούμε… Μέχρι τότε το μόνο που ευχόμαστε για σένα και για  μας είναι καλές θάλασσες»!


Φώτο:  protothema.gr

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος