Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του απερχόμενου διοικητή ΠΥ Λακωνίας Γ. Καρακίτσου

Παρασκευή, 14 Φεβρουάριος 2020 13:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αποχαιρετιστήριο μήνυμα του απερχόμενου διοικητή ΠΥ Λακωνίας Γ. Καρακίτσου

Με απόφαση του Αρχηγού του Πυροσβεστικού Σώματος, ο Αρχιπύραρχος Γεώργιος Καρακίτσος του Σεραφείμ μετατέθηκε από τη διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Λακωνίας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σπάρτης, αναλαμβάνοντας καθήκοντα διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά, όπως γνωστοποίησε πρώτος με δημοσίευμά του ο «Λακωνικός Τύπος» πρώτος με δημοσίευμά του ο «Λακωνικός Τύπος». Τη θέση του Γ. Καρακίτσου στην πυροσβεστική διοίκηση Λακωνίας αναλαμβάνει ο Πύραρχος κ. Γεώργιος Αλικάκος.

Σε ευχαριστήριο μήνυμα προς τους φορείς με τους οποίους συνεργάστηκε στη διάρκεια της υπηρεσιακής θητείας του στη Σπάρτη, ο απερχόμενος διοικητής κ. Καρακίτσος αναφέρει τα εξής:

«Ευχαριστώ την Φυσική Ηγεσία του Σώματος για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντάς μου, θέσεις ευθύνης και για την προαγωγή μου σε Αρχιπύραρχο.

Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλες τις Αρχές και τους Φορείς της Περιφέρειας Λακωνίας, για την άριστη συνεργασία μας, τόσο σε ότι αφορά το Πυροσβεστικό έργο, όσο και στην ανάληψη πρωτοβουλιών για την ανάπτυξη δράσεων με κοινωνικό χαρακτήρα, αποσκοπώντας στην ενημέρωση των πολιτών και στην πρόληψη των πυρκαγιών.

Επιπλέον, θα ήθελα ειλικρινά να ευχαριστήσω το Πυροσβεστικό και πολιτικό προσωπικό της Π.Υ. Σπάρτης  αλλά και όλων των Υπηρεσιών του Νομού Λακωνίας, για την αμέριστη στήριξή του, την σημαντική συμβολή του στην εξωστρέφεια του Πυροσβεστικού Σώματος και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών του προς την κοινωνία μας.

Το έργο που επιτελέσαμε ήταν αποτέλεσμα συλλογικής διαδικασίας στην οποία συμμετείχαν όλοι ανεξαιρέτως οι συνάδελφοι, τους οποίους ειλικρινά ευχαριστώ και τους παροτρύνω να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την κοινωνική προσφορά τους.

Παράλληλα, ευχαριστώ όλους τους πολίτες, για την άριστη σχέση που αναπτύξαμε, τη φιλία, αλλά και την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν.

Τέλος, θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι και από τη νέα μου θέση ως Διοικητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Πειραιά θα συνεχίσω να είμαι αρωγός στις προσπάθειες των συναδέλφων μου, επιδιώκοντας την βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος