Eπικίνδυνοι ληστές τραπεζών επισκέπτονταν συχνά τη Σπάρτη

Τετάρτη, 19 Φεβρουάριος 2020 12:53 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Eπικίνδυνοι ληστές τραπεζών επισκέπτονταν συχνά τη Σπάρτη

Στην Αλβανία εμφανίζονταν ως επιχειρηματίες και στην Ελλάδα δραστηριοποιούνταν ως… ληστές. Πρόκειται για τους τρείς επικίνδυνους ένοπλους κακοποιούς που συνέλαβε πριν από λίγες ημέρες η Ασφάλεια Αττικής, έπειτα από μάχη και ανταλλαγή πυρών με τους Αστυνομικούς που τους παρακολουθούσαν στην Αρχαία Κόρινθο. Ήταν μέλη οργανωμένης συμμορίας ληστών από την Αλβανία που πραγματοποιούσαν ληστείες σε τραπεζικά υποκαταστήματα στην Ήπειρο και την Πελοπόννησο.

Μόνο από τις δύο περιπτώσει ληστειών που έχει εξιχνιάσει μέχρι στιγμής η Αστυνομία, η συμμορία είχε αποκομίσει ποσό άνω των 500.000 ευρώ. Ειδικότερα, οι ληστές είχαν «χτυπήσει» τον Δεκέμβριο του 2019 σε τράπεζα στην Χώρα Μεσσηνίας, αρπάζοντας πάνω 200.000 ευρώ, ενώ στις 5/8/2019 είχαν καταφέρει να αφαιρέσουν το ποσό των 380.000 ευρώ από τράπεζα στην Πάργα.

Όπως αναφέρεται σε ρεπορτάζ του Θ. Πάνου στο Newsit, οι έρευνες των αστυνομικών για την εξάρθρωση της σπείρας ξεκίνησαν έπειτα από την ληστεία που σημειώθηκε τον περασμένο Δεκέμβριο στη Μεσσηνία. Μέσω βιντεοληπτικού υλικού, οι αστυνομικοί κατάφεραν να καταγράψουν τις κινήσεις των Αλβανών κακοποιών, τις προηγούμενες ημέρες της ληστείας. Σύμφωνα με το παραπάνω ρεπορτάζ, μάλιστα, εκείνη την περίοδο οι τρεις δράστες πραγματοποίησαν συχνές διαδρομές και επισκέψεις σε συμπατριώτες τους που διέμεναν σε Κυπαρισσία και Σπάρτη.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 20 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti