Σε «ρυθμούς» κορονοϊού και τα έργα της ΔΕΥΑ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Τρίτη, 31 Μάρτιος 2020 17:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σε «ρυθμούς» κορονοϊού και τα έργα της ΔΕΥΑ Σπάρτης (ΦΩΤΟ)

Στα πλαίσια ενημέρωσης των δραστηριοτήτων-ενεργειών της, η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Σπάρτης (ΔΕΥΑΣ) ενημερώνει τους πολίτες για την πορεία των παρακάτω έργων και παρεμβάσεων:

1. Η κατασκευή του έργου «ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΙΚΤΥΩΝ ΥΔΡΕΥΣΗΣ Τ.Κ. ΚΑΛΥΒΙΩΝ ΣΟΧΑΣ» ξεκίνησε στις αρχές Μαρτίου και βρίσκεται σε εξέλιξη, όχι με εντατικούς ρυθμούς,  λόγω της εξέλιξης της πανδημίας.

2. Για το έργο «ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΝΕΟΥ ΥΔΡΑΓΩΓΕΙΟΥ ΣΠΑΡΤΗΣ ΑΠΟ ΠΗΓΕΣ ΤΡΥΠΗΣ» υπογράφηκε η σύμβαση κατασκευής του έργου από την ΔΕΥΑΣ και την ανάδοχο κοινοπραξία «ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ-ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ». Αναμένεται η έναρξη κατασκευής του έργου ανάλογα με την εξέλιξη των καταστάσεων λόγω της πανδημίας.

3. Στα πλαίσια απολύμανσης οδών κλπ, η ΔΕΥΑΣ, σε συνέχεια αντίστοιχων ενεργειών του Δήμου Σπάρτης, εθελοντικά και επικουρικά, συνέβαλε με προσωπικό, υλικά και το βυτιοφόρο αποφρακτικό της όχημα στην απολύμανση των «πυλών» εισόδου στη Σπάρτη.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα