Διακόπτει τα δρομολόγια το ΚΤΕΛ Λακωνίας

Μία μόνο διαδρομή από και προς Αθήνα καθημερινά

Πέμπτη, 02 Απρίλιος 2020 12:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακόπτει τα δρομολόγια το ΚΤΕΛ Λακωνίας

Στη διακοπή όλων των τακτικών δρομολογίων, εντός και εκτός του νομού, προχώρησε το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Λακωνίας, λόγω των αυξημένων και αυστηρών προληπτικών μέτρων για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Εφόσον η επιβατική κίνηση έχει μειωθεί δραματικά, η διοίκηση του ΚΤΕΛ αποφάσισε τη διεξαγωγή ενός δρομολογίου καθημερινά από Σπάρτη για Αθήνα στις 10:00 πμ, ενώ η αντίστροφη διαδρομή, από τον σταθμό Κηφισού προς Σπάρτη, θα διενεργείται στις 2:00 μμ.  

Απαραίτητη προϋπόθεση για την έκδοση εισιτηρίου είναι η επίδειξη νόμιμου εγγράφου όπου διακρίνεται η μόνιμη κατοικία του επιβάτη εντός νομού Λακωνίας ή εκτός των ορίων του νομού, ανάλογα με το δρομολόγιο που θα επιλέξει.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών