Ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

15 συνολικά οι επίσημες περιπτώσεις  - Η κατανομή ανά νομό

Παρασκευή, 03 Απρίλιος 2020 13:40 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένα ακόμα κρούσμα κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σε 15 ανέρχονται, πλέον, τα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, σύμφωνα με την ενημέρωση που διεξήχθη στη συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής, υπό τον περιφερειάρχη Π. Νίκα, την Πέμπτη (2/4) στην Τρίπολη.

Συγκριτικά με την προηγούμενη ενημέρωση, καταγράφηκε μία νέα περίπτωση ασθενούς στον νομό Αργολίδας, ο οποίος είναι στενή επαφή ενός ήδη επιβεβαιωμένου κρούσματος.

Στη Λακωνία ο αριθμός των επιβεβαιωμένων κρουσμάτων παραμένει αμετάβλητος, καθώς ο μόνος που έχει διαγνωστεί θετικός στον Covid-19 είναι ο 89χρονος που είχε επισκεφτεί την Κοκκάλα Αν. Μάνης και στη συνέχεια διεκομίσθη για νοσηλεία στο Νοσοκομείου του Ρίου. Πλέον, ανάρρωσε πλήρως και επέστρεψε στο σπίτι του σε περιοχή της Αττικής. Όλες οι επαφές που είχε ο ηλικιωμένος, υπεβλήθησαν σε τεστ για τον ιό, τα οποία απέβησαν αρνητικά.

Κατόπιν τούτου το σύνολο των προσβληθέντων από τον νέο κορονοϊό, ανέρχεται πλέον στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σε 15 και αναλυτικότερα:

ΠΕ Αργολίδας: 3
ΠΕ Αρκαδίας: 3
ΠΕ Κορινθίας: 0
ΠΕ Λακωνίας: 1
ΠΕ Μεσσηνίας: 8

Τα επιβεβαιωμένα κρούσματα είναι 11 άνδρες και 4 γυναίκες. Εκ των κρουσμάτων, δύο έχουν λάβει εξιτήριο μετά από νοσηλεία και πέντε νοσηλεύονται σε δημόσια νοσοκομεία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών