Απάντησε το Υπουργείο Μεταφορών σε επιστολή του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Για το μεταφορικό ισοδύναμο

Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2020 11:23 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απάντησε το Υπουργείο Μεταφορών σε επιστολή του Επιμελητηρίου Λακωνίας

Η Γενική Διεύθυνση Συγκοινωνιακών Υποδομών του Υπουργείου Μεταφορών, απάντησε στην επιστολή του Προέδρου του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Παναρίτη, αναφορικά με την εφαρμογή του «μεταφορικού ισοδύναμου» στον αυτοκινητόδρομο Λεύκτρο – Σπάρτη, για του επαγγελματίες.

Ο υπογράφων της απάντησης, Γενικός Διευθυντής συγκοινωνιακών υποδομών κ. Καρνέσης, στο τρίτο και κρίσιμο σκέλος της απάντησης αναφέρει ξεκάθαρα πως το μεταφορικό ισοδύναμο ορίζεται από την ισχύουσα νομοθεσία το οποίο και χρηματοδοτείται από το Εθνικό ή το συγχρηματοδοτούμενο σκέλος του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής. Ως εκ τούτου εφαρμόζεται βάσει των διατάξεων που ισχύουν αποκλειστικά στα νησιά.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος