«Μπλόκα ελέγχου» σε διόδια και εθνικές οδούς ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων

Τετάρτη, 08 Απρίλιος 2020 18:29 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Μπλόκα ελέγχου» σε διόδια και εθνικές οδούς ανακοίνωσε ο Χαρδαλιάς

Νέα μέτρα απαγόρευσης μετακινήσεων ενόψει Πάσχα ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατά την ενημέρωση των συντακτών υγείας για την πορεία του κοροναϊού στη χώρα.
Ειδικότερα ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι «η μάχη συνεχίζεται και ο Απρίλιος είναι ένας πολύ σημαντικός μήνας». Ο υφυπουργός αναφέρθηκε και πάλι στην ανάγκη να παραμείνουμε στο σπίτι μας ιδιαίτερα τις ημέρες του Πάσχα. Για το σκοπό αυτό ανακοίνωσε νέα μέτρα.

Σύμφωνα με τον κ. Χαρδαλιά από τις 6 το απόγευμα σήμερα στα διόδια, αλλά και στις εθνικές οδούς, καθώς σε σημεία από και προς τα αστικά κέντρα η ΕΛΑΣ καθιστά σημεία ελέγχων.
Αντίστοιχη εντολή, έχει πάρει και το λιμενικό. Αεροδρόμια και ΚΤΕΛ θα μπορούν να μεταφέρουν τους κατοίκους οι οποίοι σύμφωνα με το εκκαθαριστικό τους θα  ταξιδεύουν στο τόπο καταγωγής τους, χωρίς να μπορούν να επιστρέψουν.Εξαίρεση θα υπάρχει μόνο για στρατιωτικούς, υγειονομικούς και υπαλλήλους της πολιτικής προστασίας. «Τα περισσότερα μέτρα δεν είναι καινούργια. Η πλειοψηφία τα σέβεται. Το μόνο που αλλάζει είναι η αυστηροποίηση των μέτρων» διευκρίνισε

Τα μέτρα θα είναι σε ισχύ μέχρι  τις 27 Απριλίου, ενώ όπως υπογράμμισε χαρακτηριστικά θα υπάρχουν και αυστηρά πρόστιμα ύψους 300 ευρώ και αφαίρεση πινακίδων.

 

 

 

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος