Λαϊκή Συσπείρωση»: «Η Δημοτική Αρχή φορτώνει τα βάρη της ΔΕΥΑΣ στα λαϊκά στρώματα»

Παρασκευή, 22 Μάιος 2020 12:09 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Λαϊκή Συσπείρωση»: «Η Δημοτική Αρχή φορτώνει τα βάρη της ΔΕΥΑΣ στα λαϊκά στρώματα»

«Κάτω από την λαϊκή κατακραυγή και πίεση (μαζική παράσταση διαμαρτυρίας στην ΔΕΥΑΣ και στο Δημαρχείο από δεκάδες προέδρους κοινοτήτων) αναβλήθηκε η δια περιφοράς συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ (σσ 18/5) για την εξοντωτική νέα τιμολογιακή πολιτική στο νερό και την αποχέτευση», αναφέρει σε δήλωσή του ο Βασίλης Σαραντόπουλος, εκπρόσωπος της «Λαϊκής Συσπείρωσης» στο ΔΣ της ΔΕΥΑ Σπάρτης.

Ο ίδιος προσθέτει: «Η Δημοτική Αρχή Σπάρτης επιμένει στην προειλημμένη απόφασή της να φορτώσει τα οικονομικά βάρη της ΔΕΥΑΣ στις πλάτες των λαϊκών στρωμάτων της πόλης και των χωριών, συγκαλώντας εκ νέου νέα συνεδρίαση του ΔΣ της ΔΕΥΑΣ στις 28/05/2020 (πάλι εν κρυπτώ με e-mails και τηλέφωνα χωρίς την φυσική παρουσία των μελών του ΔΣ;)

Ως Λαϊκή Συσπείρωση απαιτούμε:
1. Η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιούνη που μπορεί να γίνει με την φυσική μας παρουσία για την ανάπτυξη του απαραίτητου διαλόγου για ένα τόσο σοβαρό θέμα.  
2. Η συνεδρίαση να πραγματοποιηθεί σε χώρο που να μπορούν να συμμετέχουν πρόεδροι και σύμβουλοι των κοινοτήτων για να εκφράσουν την γνώμη τους και τις απόψεις των συγχωριανών τους.

Καλούμε τους μαζικούς φορείς και τα λαϊκά στρώματα του Δήμου μας να συνεχίσουμε τον αγώνα ανυποχώρητα και δυναμικά για να μην περάσουν τα αντιλαϊκά σχέδια της Δημοτικής Αρχής. Το νερό είναι κοινωνικό αγαθό και όχι εμπόρευμα», καταλήγει ο Β. Σαραντόπουλος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών