Προς διεξαγωγή οι εμποροπανηγύρεις στη Λακωνία

Μετά το «πράσινο φως» της επιστημονικής επιτροπής

Παρασκευή, 29 Μάιος 2020 12:11 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προς διεξαγωγή οι εμποροπανηγύρεις στη Λακωνία

Κατόπιν της έγκρισης της ειδικής επιτροπής επιστημόνων και με εφαρμογή των αυστηρών κανόνων λειτουργίας που ισχύουν και για τις λαϊκές αγορές, από τη Δευτέρα 1 Ιουνίου, επανεκκινούν τη λειτουργία τους οι Κυριακάτικες αγορές, οι εμποροπανηγύρεις και οι λοιπές αγορές που εντάσσονται στο άρθρο 38 του Νόμου 4497/17, οι οποίες έρχονται να προστεθούν στις υπόλοιπες επιχειρηματικές δραστηριότητες που σήκωσαν «ρολά» μετά την πανδημία του κορονοϊού.

Αυτό, πρακτικά, σημαίνει πως η παραδοσιακή εμποροπανήγυρη του Μυστρά θα πραγματοποιηθεί κανονικά την τελευταία εβδομάδα του ερχόμενου Αυγούστου, σύμφωνα με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις και τις κυβερνητικές εντολές. Φυσικά, το ίδιο ισχύει και για τις εμποροπανηγύρεις του Γυθείου, του Φοινικίου Δ. Μονεμβασίας και άλλων υπαίθριων αγορών που διενεργούνται ανά τη Λακωνία σε διάφορες χρονικές περιόδους, όπως και η γειτονική διοργάνωση της Τεγέας στην Αρκαδία που προσελκύει επισκέπτες από τη Λακωνία.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland