Υγειονομικό υλικό για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού θα διαθέσει η Περιφέρεια στα σωματεία των ταξί

Τρίτη, 02 Ιούνιος 2020 09:20 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υγειονομικό υλικό για την αποτροπή διάδοσης του κορονοϊού θα διαθέσει η Περιφέρεια στα σωματεία των ταξί

Υγειονομικό υλικό συνολικής αξίας άνω των 20.000 ευρώ, θα διαθέσει η Περιφέρεια Πελοποννήσου στους ιδιοκτήτες και οδηγούς ταξί και στις πέντε Περιφερειακές Ενότητες.
Το εν λόγω υλικό, που αφορά κυρίως μάσκες και απολυμαντικά, θα διατεθεί σε 1.834 οδηγούς και ιδιοκτήτες ταξί, ενώ να σημειωθεί πως στη Λακωνία τα οχήματα ανέρχονται σε 225 και οι οδηγοί σε 263.

Με σχετική ανακοίνωσή του, το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί, εκφράζει ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα και παράλληλα επισημαίνει, όσον αφορά την διανομή του εν λόγω υλικού:

«Θεωρούμε ότι -αμφίδρομα- διευκολύνει και προτείνουμε, όταν το όποιο υλικό είναι διαθέσιμο, ο οικείος αντιπεριφερειάρχης να το παραδώσει στον ως αναφερόμενο νόμιμο εκπρόσωπο του αντίστοιχου Σωματείου, ώστε αυτός να ενεργήσει για την διανομή του σε κάθε οδηγό ταξί της Περιφερειακής Ενότητας.
Κύριε Περιφερειάρχη, αφού καταρχάς σας ευχαριστήσουμε θερμά για την πρόθεσή σας -κάτι που φυσικά θα πράξουμε και δημοσίως τον πρέποντα χρόνο-, θα θέλαμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι το Συμβούλιό μας, καθώς και τα ως άνω αναφερόμενα Σωματεία που θα εμπλακούν στην παραλαβή και διανομή του υλικού, διαθέτουμε την ισχυρή θέληση και την τεχνογνωσία ώστε αυτό το υλικό να φτάσει σε κάθε οδηγό ταξί της Περιφέρειάς μας. Σε κάθε περίπτωση θα ενεργήσουμε με εξαιρετικά διαυγέστατες διαδικασίες, όπου και θα τηρήσουμε κάθε απαιτούμενο στοιχείο (λ.χ. πρωτόκολλα παράδοσης, παραλαβής), ώστε το κάθε τι που θα μας διαθέσετε να γνωρίζετε πού, πότε και σε ποιόν ακριβώς παραδόθηκε».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland