Για τη διασφάλιση και προστασία της ζωής και της περιουσίας…

Το μήνυμα του Κ. Γραφάκου

Τετάρτη, 03 Ιούνιος 2020 12:20 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Για τη διασφάλιση και προστασία της ζωής και της περιουσίας…

31 Μαϊου 1991-31 Μαϊου 2020. Είκοσι εννέα χρόνια συμπληρώθηκαν από τη θέσπιση θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Ο διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Γυθείου και συγγραφέας του ομότιτλου βιβλίου, Αντιπύραρχος κ. Κωνσταντίνος Γραφάκος, εξέδωσε την ακόλουθη δήλωση: «Με την ευκαιρία της γενέθλιας ημέρας της θέσπισης του θεσμού του Εθελοντή Πυροσβέστη, εκφράζω από βάθος καρδίας ένα θερμό ευχαριστώ για κάθε έναν ξεχωριστά Εθελοντή Πυροσβέστη, για κάθε έναν ξεχωριστά ευσυνείδητο πολίτη, που με την εθελοντική του προσφορά συνέδραμε και συνδράμει, ουσιαστικά και αποτελεσματικά στην διασφάλιση της προστασίας της ζωής και της περιουσίας των συνανθρώπων μας αλλά και του φυσικού μας πλούτου».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος