Καθημερινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ για μπάνια στο Μαυροβούνι

Τετάρτη, 01 Ιούλιος 2020 15:39 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Καθημερινά δρομολόγια του ΚΤΕΛ για μπάνια στο Μαυροβούνι

Από την Τετάρτη 1/7 το ΚΤΕΛ Λακωνίας διενεργεί καθημερινά δρομολόγια για μπάνια στο Μαυροβούνι Γυθείου. Το λεωφορείο θα αναχωρεί καθημερινά από τον κεντρικό σταθμό Σπάρτης στις 8:10΄ το πρωί.

Η διαδρομή θα είναι η εξής:

Σπάρτη-Μαυροβούνι
08:10΄: ΚΤΕΛ – ΙΝ Αγ. Σπυρίδωνος – Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος (Θερμοπυλών) – Market In (Λεωνίδου) – Όθωνος Αμαλίας – Ταχυδρομείο – Μουσείο (08:20) – Μαυροβούνι.

Μαυροβούνι-Σπάρτη
12:10΄: Μαυροβούνι – Σπάρτη – Γυμνάσια – Όθωνος Αμαλίας – Market In (Λεωνίδου) – Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος (Θερμοπυλών) Σούπερ Μάρκετ Βασιλόπουλος (Θερμοπυλών) – ΙΝ Αγ. Σπυρίδωνος – ΚΤΕΛ – Μουσείο                                    

Σάββατο και Κυριακή (επιπλέον δρομολόγιο)
11:30΄:   ΚΤΕΛ – Μουσείο  – Μαυροβούνι
18:15΄: Μαυροβούνι – Σπάρτη
 
Τιμές εισιτηρίων
1) Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται από την Σπάρτη, καθώς και από στάσεις μετά την Σπάρτη προς Γύθειο και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα πληρώνουν το αντίτιμο Σπάρτη – Μαυροβούνι-Σπάρτη 5 ευρώ.
2) Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία από περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι μέχρι 1,60 ευρώ και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα πληρώνουν συνολικά 6 ευρώ.
3) Οι επιβάτες που θα επιβιβάζονται στα λεωφορεία από περιοχές όπου το εισιτήριο προς Σπάρτη είναι πάνω από 1,60 ευρώ και θα έχουν ως προορισμό την παραλία Μαυροβουνίου θα έχουν έκπτωση 50% έως Σπάρτη και μετά θα πληρώνουν το αντίτιμο Σπάρτη – Μαυροβούνι - Σπάρτη 5 ευρώ.                    
4) Η προσφορά των 5 ευρώ με επιστροφή ισχύει όλες τις ημέρες μόνο για το πρωινό δρομολόγιο. Όλα τα άλλα δρομολόγια, καθώς και το επιπλέον  δρομολόγιο των 11:30΄ του Σαββάτου και της Κυριακής, θα έχουν κόστος 7 ευρώ με επιστροφή.

Το ΚΤΕΛ διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των δρομολογίων (αλλαγή ώρας, αύξηση δρομολογίων κλπ).


Δείτε εδώ τα νέα δρομολόγια προς και από Αθήνα

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 23 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος