Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού

Παρασκευή, 31 Ιούλιος 2020 12:40 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αναρτήθηκαν οι τελικοί πίνακες δικαιούχων του Κοινωνικού Τουρισμού

Αναρτήθηκαν το βράδυ της Τετάρτης 29 Ιουλίου, οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων-ωφελουμένων και παρόχων τουριστικών καταλυμάτων και ακτοπλοϊκών εισιτηρίων, καθώς και των αποκλειόμενων του Προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2020-2021. Οι πίνακες αφορούν σε 370 χιλιάδες επιταγές κοινωνικού τουρισμού, που είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά, και μπορεί να ενεργοποιηθεί από την 1η Αυγούστου 2020 μέχρι και την 31η Ιουλίου 2021.

Για κρατήσεις σε τουριστικά καταλύματα, οι δικαιούχοι μπορούν να επιλέξουν κατάλυμα από το μητρώο παρόχων και κατόπιν να επικοινωνήσουν με τον πάροχο. Οι δικαιούχοι επικοινωνούν απευθείας με τον πάροχο που επέλεξαν, δηλώνουν ότι είναι κάτοχοι της επιταγής κοινωνικού τουρισμού και αναλόγως προβαίνουν σε κράτηση χωρίς τη μεσολάβηση οποιουδήποτε τρίτου.

Κατά την άφιξη των δικαιούχων στο τουριστικό κατάλυμα, οι πάροχοι ενεργοποιούν ηλεκτρονικά τις επιταγές κοινωνικού τουρισμού μέσω των ηλεκτρονικών υπηρεσιών του ΟΑΕΔ.

Για ακτοπλοϊκές μετακινήσεις, οι δικαιούχοι εκτυπώνουν από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες του ΟΑΕΔ την επιταγή κοινωνικού τουρισμού και προσέρχονται στα ταξιδιωτικά γραφεία ή πρακτορεία έκδοσης εισιτηρίων ή εκδοτήρια ηεκτρονικών εισιτηρίων των παρόχων από το μητρώο παρόχων, επιδεικνύουν την εκτυπωμένη επιταγή και ζητούν την έκδοση εισιτηρίου κοινωνικού τουρισμού της κατηγορίας στην οποία εντάσσονται.

Επισημαίνεται πως για καμία κατηγορία δεν απαιτείται η προσκόμιση δικαιολογητικών, εξαιρουμένης της κατηγορίες πολυτέκνων. Η ακτοπλοϊκή μετακίνηση επιτρέπεται μόνο για τη μετάβαση και την επιστροφή στον τόπο του επιλεγμένου τουριστικού καταλύματος.

Για περισσότερες πληροφορίες, τους όρους και τις προϋποθέσεις του προγράμματος, καθώς και για πλήρεις οδηγίες για τη διαδικασία ενεργοποίησης των επιταγών, πατήστε εδώ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος