«Κανένα σπίτι του Δ. Σπάρτης χωρίς πόσιμο νερό το καλοκαίρι»

Ευχαριστίες της ΔΕΥΑΣ στον αντιδήμαρχο Χρ. Κανακάκο

Πέμπτη, 06 Αύγουστος 2020 12:12 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Κανένα σπίτι του Δ. Σπάρτης χωρίς πόσιμο νερό το καλοκαίρι»

Τις ιδιαίτερες ευχαριστίες της στον αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Κανακάκο απευθύνει η ΔΕΥΑΣ, «για την άμεση αποτελεσματική βοήθεια που μας παρέχει, ούτως ώστε κανένα σπίτι του Δήμου μας, να μη μείνει από πόσιμο νερό τους δύσκολους καλοκαιρινούς μήνες», όπως επισημαίνεται χαρακτηριστικά.

Επίσης, εκ μέρους της Επιχείρησης, ο πρόεδρος Θέμης Πατσιλίβας και ο διευθυντής Ηλίας Τρακάκης αναφέρουν: «Ευχαριστούμε και το τεχνικό μας προσωπικό που σύσσωμο και καθ’ όλο το 24ωρο του Σαββατοκύριακου 1 και 2 Αυγούστου , αποκατέστησε μια δεκάδα βλαβών στις δημοτικές μας κοινότητες προκειμένου να υπάρχει ομαλή ροή νερού σε όλους τους καταναλωτές».

Ευχαριστούμε τους καταναλωτές μας που περιόρισαν την χρήση του νερού  σε αρδευτικές δραστηριότητες προτάσσοντας την ανάγκη ύπαρξης νερού για οικιακή χρήση.

Νερό για όλους. Ευθύνη σε όλους», καταλήγουν οι κκ Πατσιλίβας και Τρακάκης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti