Επιχορήγηση από το Επιμελητήριο για τη συμμετοχή στη «Fruit Logistica»

Παρασκευή, 07 Αύγουστος 2020 12:19 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιχορήγηση από το Επιμελητήριο για τη συμμετοχή στη «Fruit Logistica»

Το Επιμελητήριο Λακωνίας γνωστοποιεί ότι πρόκειται να επιχορηγήσει τη συμμετοχή των μελών του στη Διεθνή Έκθεση Φρούτων & Λαχανικών Fruit Logistica, που θα διεξαχθεί στο Βερολίνο της Γερμανίας, στο διάστημα 3, 4 και 5 Φεβρουαρίου 2021.

Στην έκθεση Fruit Logistica  θα προβληθούν: φρέσκα φρούτα, λαχανικά, εξωτικά φρούτα, ξηρά φρούτα, ξηροί καρποί, οργανικά προϊόντα, μπαχαρικά, καρυκεύματα, βιολογικά προϊόντα κλ, μηχανήματα επεξεργασίας και συσκευασίας φρούτων και λαχανικών.

Η συμμετοχή των ελληνικών επιχειρήσεων διοργανώνεται από την Enterprise Greece. Το Επιμελητήριο Λακωνίας θα επιχορηγήσει τη συμμετοχή μελών του με το ποσό των 1000,00€/επιχείρηση. Η αίτηση συμμετοχής των ενδιαφερομένων θα πρέπει να αποσταλεί στην Enterprice Greece έως τις 20/08/2020 στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο Επιμελητήριο στο e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Μετά την οριστικοποίηση των συμμετοχών, η επιχορήγηση του Επιμελητηρίου θα καταβληθεί στην Enterprise Greece και θα αφαιρεθεί το ποσό από τις επιχειρήσεις/εκθέτες.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα της έκθεσης

Πληροφορίες για τη διοργάνωση από την Enterprise Greece (τηλ. 2103355795 e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., κ. Ζωγοπούλου, τηλ. 210 3355779, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,  κ. Γραβάνη) και στην ιστοσελίδα του Επιμελητηρίου Λακωνίας (www.lakoniacci.gr).

Για επικοινωνία με το Επιμελητήριο Λακωνίας καλέστε στα τηλ. 2733022279 και  2733029006 (εσωτ. 5 - κ. Γκαραβέλη και εσωτ. 26 - κ. Χαλουλάκος).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος