Αυτόματη «θωράκιση» κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Μέσω υπερσύγχρονου σταθμού υγιεινής και απολύμανσης

Τρίτη, 11 Αύγουστος 2020 16:30 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αυτόματη «θωράκιση» κατά του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Μολάων (ΦΩΤΟ)

Με τεχνολογία αιχμής ενισχύεται το Νοσοκομείο Μολάων στη «μάχη» έναντι του κορωνοϊού Covid-19 και των ενδονοσοκομειακών λοιμώξεων, καθώς η μονάδα απέκτησε έναν υπερσύγχρονο  σταθμός υγιεινής και απολύμανσης.

Ειδικότερα, με τη βοήθεια του νέου εξοπλισμού, κάθε εισερχόμενος στο νοσοκομείο θα υποβάλλεται σε θερμομέτρηση, απολύμανση των υποδημάτων του και αντισηψία χεριών, αυτόματα, χωρίς να προβεί σε καμία κίνηση!

Όπως αναφέρει ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, «προστατεύουμε τη Δημόσια Υγεία, την υγεία εργαζομένων και επισκεπτών και εξασφαλίζουμε κάθε δυνατό μέσο για την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών Υγείας στον πληθυσμό της περιοχής!

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην επιχείρηση ΓΒΣ Σιαμπής για την δωρεά του εξοπλισμού, καθιστώντας τη ΝΜ Μολάων το πρώτο νοσοκομείο της χώρας με ανάλογο εξοπλισμό!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti