Νέες διακοπές ρεύματος σε μεγάλο τμήμα του Δ. Σπάρτης

Την Πέμπτη 17/9

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 12:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Νέες διακοπές ρεύματος σε μεγάλο τμήμα του Δ. Σπάρτης

Σε νέες διακοπές ρεύματος προχωρά ο ΔΕΔΔΗΕ, την Πέμπτη 17/9 σε εκτεταμένο εύρος περιοχών του Δ. Σπάρτης, λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης (ΑΔΜΗΕ) για τη διασύνδεση Πελοποννήσου-Κρήτης.  

Αναλυτικά:

- από 06:30΄ έως 08:00 στις περιοχές: Αναβρυτή, Αγ.Ιωάννης, Παρόρι, Μυστράς, Τρύπη, Σουστιάνοι, Βορδόνια, Καστόρι, Αλευρού, Περιβόλια, Πελλάνα, Αγ.Κωσταντίνος, Αγόριανοι, Γεωργίτσι, Λογγανίκος, Κονιδίτσα, Κολλίνες.

-  από 07:00 έως 14:00 στις περιοχές: Βόρειο τμήμα Aμυκλών (από το ύψος του πρατηρίου υγρών καυσίμων της Shell επί της ΕΟ Σπάρτης- Γυθείου, οικ. Κατσαρού έως Καταγιάννη).

- από 08:00 έως 10:00 στις περιοχές: Αγ. Ιωάννης Θεολόγος, Χρύσαφα, Αγριάνοι, Καλλονή και εκατέρωθεν της Επαρχ. Οδού Σπάρτης-Αγριάνων.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Σπανός Γεώργιος