Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στους Μολάους

Από 18-25 Σεπτεμβρίου

Τετάρτη, 16 Σεπτέμβριος 2020 15:32 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν μαστογραφικός έλεγχος στους Μολάους

Στο πλαίσιο του «προγράμματος ευαισθητοποίησης και έγκαιρης διάγνωσης του καρκίνου μαστού», με χορηγό εταιρεία την «Estee Lauder», το Νοσοκομείο Μολάων θα διενεργήσει δωρεάν μαστογραφικό έλεγχο, σε συνεργασία με τη Μονάδα Μαστογράφου της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας.

Οι εξετάσεις θα λάβουν χώρα από 18 έως 25 Σεπτεμβρίου και ώρες από τις 9:00 πμ έως τις 5:00 μμ στον εξωτερικό χώρο του Νοσοκομείου Μολάων.

Σημειώνεται πως τα ραντεβού θα κλείνονται με σειρά προτεραιότητας, καλώντας στο 2732360136 (από 09:00 έως 13:00).

Η δράση πραγματοποιείται με την υποστήριξη της οργάνωσης «Win Cancer», του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού - Τοπικό Τμήμα Σπάρτης και την ευγενική χορηγία του ξενοδοχείου «Elea Mare Hotel».

Προϋποθέσεις για τον μαστογραφικό έλεγχο
• Ηλικίες γυναικών από 40 έως 70 ετών.
• Να μην έχει γίνει μαστογραφία τους τελευταίους 12 μήνες.
• Να μην έχουν ιστορικό καρκίνου μαστού, βιοψίας ή αισθητικής επέμβασης στο μαστό.
• Να μην είναι σε έμμηνο ρύση (περίοδο 3 ημέρες πριν - 5 ημέρες μετά).

«Προσπάθειά μας είναι να επιτύχουμε να εξεταστούν όσο το δυνατό περισσότερες γυναίκες και έτσι να μειώσουμε τις αρνητικές συνέπειες αυτής της ασθένειας. Μαζί μπορούμε να κάνουμε τον καρκίνο του μαστού παρελθόν», δηλώνει ο διοικητής του Νοσοκομείου Μολάων Κ. Κορωνιός και επισημαίνει: «Από την πρώτη στιγμή ως Νοσοκομείο Μολάων έχουμε δεσμευτεί ότι θα καταβάλλουμε κάθε προσπάθεια ώστε να μην αφήσουμε κανέναν πολίτη μόνο του!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών