Τα είπαν για ανάπλαση Σπάρτης και άλλα «ανοιχτά» έργα

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 12:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα είπαν για ανάπλαση Σπάρτης και άλλα «ανοιχτά» έργα

Ο σχεδιασμός και η πορεία έργων όπως η ανάπλαση του κέντρου της Σπάρτης, η ανακαίνιση της πρόσοψης της Λέσχης Αξιωματικών, η γέφυρα του Ευρώτα, η οικία Σαλβαρά στον Μυστρά κ.α. βρέθηκαν στο επίκεντρο σύσκεψης που είχε ο δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας με θεσμικούς φορείς της Πελοποννήσου.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε με τη συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου, διευθυντή Υπηρεσίας Νεότερων Μνημείων Δυτ. Ελλάδας, Πελοποννήσου και Ιονίων, της συνεργάτιδας του αρχιτέκτονος μηχανικού Αθηνάς Αδαλοπούλου, του γενικού διευθυντή της Αναπτυξιακής Εταιρείας Πάρνωνα Μαρίνη Μπερέτσου, του αντιδήμαρχο Σπάρτης Δημήτρη  Καπονικολού και του ειδικό συνεργάτη του δημάρχου Σπάρτης Ιωάννη Ράλλη.

Μένει να φανεί εάν θα υπάρξουν ανακοινώσεις για την εξέλιξη των παραπάνω παρεμβάσεων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών