Τους άξονες της «ΓΕΦΥΡΑΣ» παρουσίασε το Επιμελητήριο Λακωνίας

Έως 30/9 οι αιτήσεις για το πρόγραμμα

Παρασκευή, 18 Σεπτέμβριος 2020 15:41 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τους άξονες της «ΓΕΦΥΡΑΣ» παρουσίασε το Επιμελητήριο Λακωνίας

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου η ενημερωτική τηλεδιάσκεψη που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Λακωνίας με θέμα «Νέο πρόγραμμα ΓΕΦΥΡΑ.  Ποιοι οι δικαιούχοι - πως μπορούν να αιτηθούν κρατική επιδότηση διάρκειας 9 μηνών».

Στη δράση συμμετείχαν ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο ειδικός γραμματέας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους κ. Φώτης Κουρμούσης, ο πρόεδρος Περιφερειακού Τμήματος Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Πάνος Κρητικός, μέλος της Διοίκησης του Περιφερειακού Τμήματος Ν/Α Πελοποννήσου του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδος κ. Παναγιώτης Παπαϊωάννου και μέλη του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Την έναρξη της τηλεδιάσκεψης πραγματοποίησε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας κ. Ιωάννης Παναρίτης, ο οποίος  καλωσόρισε τον κ. Κουρμούση, όπως και τους υπόλοιπους συμμετέχοντες και τους ευχαρίστησε για την συμμετοχή τους.

Στη συνέχεια, ο λόγος πέρασε στον ειδικό γραμματέα, ο οποίος έκανε αναλυτική ενημέρωση  για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ», το οποίο παρέχει στήριξη, μέσω επιδότησης, σε δανειολήπτες που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες του κορωνοϊού και έχουν δάνεια με υποθήκη την πρώτη κατοικία.

Ο κ. Κουρμούσης  απάντησε αναλυτικά σε πολλές ερωτήσεις που έθεσαν οι συμμετέχοντες και παρέθεσε στοιχεία για το πρόγραμμα «ΓΕΦΥΡΑ» για το οποίο οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συνεχίσουν να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2020, στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της Ειδικής Γραμματείας Διαχείρισης Ιδιωτικού Χρέους. Η πλατφόρμα έχει σχεδιαστεί και υποστηρίζεται με τη συνεργασία της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης (ΓΓΠΣΔΔ), στις υποδομές της οποίας και φιλοξενείται.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών