Απαλλαγή τελών για επιχειρήσεις που διέκοψαν λειτουργία στον Δ. Ευρώτα

Λόγω κορωνοϊού

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2020 09:18 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Απαλλαγή τελών για επιχειρήσεις που διέκοψαν λειτουργία στον Δ. Ευρώτα

Σε εφαρμογή των αποφάσεων της Οικονομικής Επιτροπής και του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ευρώτα, οι αρμόδιες υπηρεσίες θα προβούν στην απαλλαγή από το ανταποδοτικό τέλος καθαριότητας και φωτισμού, σε επιχειρήσεις που διέκοψαν την λειτουργία τους λόγω των μέτρων αποτροπής της διασποράς του κορωνοϊού, για το χρονικό διάστημα που ισχύουν οι περιορισμοί και η διακοπή της εργασίας τους.

Διευκρινίζεται ότι οι επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες, ταχυφαγεία, καφετέριες κ.α.), οι οποίες συνέχισαν τη λειτουργία τους, παρέχοντας τις υπηρεσίες τους με παράδοση κατ’ οίκον, εξαιρούνται από την ανωτέρω απαλλαγή.

Καλούνται οι επιχειρήσεις που η λειτουργία τους διεκόπη, κατ’ εφαρμογή διατάξεων λόγω της πανδημίας COVID-19, να συμπληρώσουν και να αποστείλουν ηλεκτρονικά στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., για το Τμήμα Εσόδων του Δήμου  Ευρώτα, τη σχετική αίτηση, με τα συνημμένα δικαιολογητικά, ώστε να δρομολογηθούν οι αντίστοιχες διαδικασίες απαλλαγής των δημοτικών τελών.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών