Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επέλαση του «Ιανού» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Σάββατο, 19 Σεπτέμβριος 2020 09:04 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα η επέλαση του «Ιανού» στην Περιφέρεια Πελοποννήσου

Χωρίς να προκαλέσει ιδιαίτερα προβλήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου μέχρι το βράδυ της Παρασκευής, συνεχίζει την επέλασή της η κακοκαιρία «Ιανός».
 

Αυτό γνωστοποίησε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος τόνισε πως σε κάθε περίπτωση όλες οι υπηρεσίες βρίσκονται σε πλήρη ετοιμότητα για οτιδήποτε προκύψει τις επόμενες δυο ημέρες, όπου και αναμένεται ο «Ιανός» να προσπεράσει οριστικά την Πελοπόννησο.

«Μέχρι τώρα, η βροχή μάλλον ευεργετικά έδρασε για τις δενδρώδεις καλλιέργειες και ιδιαίτερα για τους ελαιώνες” δήλωσε ο περιφερειάρχης, εφιστώντας ωστόσο την προσοχή και ζητώντας να συνεχιστεί η λήψη μέτρων αυτοπροστασίας, όπως επίσης και να μην υπάρξει εφησυχασμός μέχρι να οριστικοποιηθεί η εξασθένηση του φαινομένου», δήλωσε ο κ. Νίκας.

 

 

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 24 ετών