Δαβάκης: «Μονόδρομος ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους»

Επεκτείνεται το τηλεοπτικό σήμα στις λευκές περιοχές της Λακωνίας

Παρασκευή, 25 Σεπτέμβριος 2020 12:10 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δαβάκης: «Μονόδρομος ο ψηφιακός μετασχηματισμός του κράτους»

Ως την κυβερνητική μεταρρύθμιση με το μέχρι στιγμής μεγαλύτερο αποτύπωμα στην κοινωνία και στην οικονομία, χαρακτήρισε το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ψηφιακής Πολιτικής ο βουλευτής Λακωνίας κ. Θανάσης Δαβάκης, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, την Τρίτη 22/9 στη Βουλή.

Ο κ. Δαβάκης εστίασε στις μεγάλες αλλαγές που εισάγουν οι προβλέψεις του νομοσχεδίου, με τις οποίες επιτυγχάνεται «αυτοματοποίηση των διαδικασιών και βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών», ενώ υπογράμμισε την ανάγκη να προχωρήσει το ψηφιακό οργανόγραμμα του Δημοσίου.

Ειδική αναφορά έκανε ο κ. Δαβάκης στην επέκταση και τη βελτίωση των όρων του προγράμματος κάλυψης των «λευκών περιοχών» με τηλεοπτικό σήμα, μέσω του οποίου πλέον θα καλύπτονται 15 περιοχές της Λακωνίας.

Κλείνοντας, ο Λάκωνας βουλευτής χαρακτήρισε το νομοσχέδιο ως «σταθμό στη μεταρρυθμιστική προσπάθεια της κυβέρνησης», ενώ χαιρέτισε και το γεγονός ότι «έχει και τη στήριξη του μεγαλύτερου μέρους της αντιπολίτευσης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών