Κυνηγετικός Μολάων: «Επιτέλους αυστηροποιήστε τις ποινές για λαθροθηρία»

Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 15:06 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Κυνηγετικός Μολάων: «Επιτέλους αυστηροποιήστε τις ποινές για λαθροθηρία»

Την αυστηροποίηση των ποινών για τη λαθροθηρία, μέσω νομοθετικής ρύθμισης, ζητεί με ανοιχτή επιστολή προς τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Νίκο Ταγαρά, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Μολάων.

Ειδικότερα, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Νικόλαος Μέμιτσας σημειώνει τα εξής: «Κ. Υπουργέ, με αφορμή τις πρόσφατες επιτυχίες που κατέγραψαν το τελευταίο διάστημα,  οι θηροφύλακες των Κυνηγετικών Οργανώσεων και ιδιαιτέρως στην Κρήτη και την Πελοπόννησο, με συλλήψεις που αφορούν κυρίως την νυχτερινή λαθροθηρία, καθίσταται πλέον επιτακτική ανάγκη να αλλάξει επιτέλους η ποινική μεταχείριση όσων συλλαμβάνονται για υποθέσεις λαθροθηρίας.

Για να σας καταστήσουμε σαφές την σοβαρότητα της καταστάσεως, αναφερόμενοι μόνο στην μία από τις συλλήψεις, που πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, αφορούσε έναν λαθροθήρα, ο οποίος είχε θηρεύσει εννέα λαγούς την νύχτα!!!

Θερμή παράκληση προς εσάς αλλά και προς τους Βουλευτές όλων των κομμάτων, να προσκομίσετε στην Βουλή Νομοσχέδιο, ώστε να αλλάξουν οι ποινές και να επιβάλλονται μεγάλα χρηματικά πρόστιμα στους υπαίτιους, που καταστρέφουν την πανίδα της χώρας μας, με παράνομες ενέργειες.

Η κατάσταση κάθε χρόνο χειροτερεύει και  κρίνεται αναγκαίο να πάρετε νέα μέτρα.

Οι Κυνηγετικές Οργανώσεις μας θα είναι στην διάθεσή σας, ώστε να επιλυθεί το θέμα της λαθροθηρίας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland