Ένας μήνας στην «πρώτη γραμμή» (ΦΩΤΟ)

Στον Δ. Ευρώτα ο Αν. Μαριόλης για τη διαχείριση του κορωνοϊού

Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 15:33 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ένας μήνας στην «πρώτη γραμμή» (ΦΩΤΟ)

Έναν μήνα παρουσίας και επιστημονικής δράσης στις περιοχές του Δ. Ευρώτα, όπου εντοπίστηκαν κρούσματα κορωνοϊού, συμπλήρωσε πριν από λίγες ημέρες ο διευθυντής του ΚΥ Αρεόπολης και μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας για τον Covid-19, Δρ. Ανάργυρος Μαριόλης. Τριάντα ημέρες αγωνίας, επίμονης κι εντατικής  προσπάθειας και καθημερινού σχεδιασμού, χωρίς εφησυχασμό, καθώς οι απρόβλεπτες διαστάσεις του ιού δεν αφήνουν περιθώριο. Ο κ. Μαριόλης και τα στελέχη του ΕΟΔΥ στέκουν δίπλα στην τοπική κοινωνία και τους αλλοδαπούς εργάτες γης, με τη διενέργεια δεκάδων τεστ, χορήγηση συμβουλών και τήρηση των πρωτοκόλλων, σε ένα εγχείρημα να ελεγχθεί η τοπική διασπορά.

Ο Αν. Μαριόλης δήλωσε: «Τριάντα ημέρες στον Δήμο Ευρώτα. Καθημερινή προσπάθεια για τον περιορισμό της COVID-19. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους που συνδράμουν στο δύσκολο έργο μας. Συνεχίζουμε!»

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland