Τετ-α-τετ Βερούτη με επιτελείς του Λιμενικού

Τρίτη, 27 Οκτώβριος 2020 17:45 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τετ-α-τετ Βερούτη με επιτελείς του Λιμενικού

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Θ. Βερούτη,   πραγματοποίησαν την Πέμπτη 22/10, ο διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής  Ακτοφυλακής, Πλοίαρχος Δημήτριος Κυριακουλόπουλος και ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου, Υποπλοίαρχος Σωτήριος Βουρλέτσης, συνοδευόμενοι και από τον Ανθυπασπιστή του Λιμεναρχείου Γυθείου, Γεώργιο Τσούση.  

Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού τους καλωσόρισε, τους συνεχάρη για την επιτυχία του Λιμεναρχείου Γυθείου, που σε συντονισμό με το Υπουργείο μετά από μεγάλη επιχείρηση, εντόπισαν και κατάσχεσαν  τεράστια ποσότητα ναρκωτικών 1,2 τόνων και συνέλαβαν τους διακινητές. Τους ευχαρίστησε, επίσης, για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του νομού, αλλά και για την αξιέπαινη συνεισφορά τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν, ακόμα, τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα και ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η ΠΕ Λακωνίας θα συνεχίσει σταθερά να είναι στη διάθεση του Λιμεναρχείου Γυθείου, για την καλύτερη δυνατή και αποτελεσματική συνεργασία των δύο φορέων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland