Δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις σε χωριά του Δ. Σπάρτης

Πέμπτη, 29 Οκτώβριος 2020 13:23 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Δωρεάν παιδιατρικές εξετάσεις σε χωριά του Δ. Σπάρτης

Στα πλαίσια της συνεργασίας του Δήμου Σπάρτης με τον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα πραγματοποιηθεί η Δράση Προληπτικής Ιατρικής/οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» στα χωριά του δήμου (Γκοριτσά, Καστόρι, Ξηροκάμπι, Σελλασία). Η δράση, που θα λάβει χώρα από τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου έως την  Παρασκευή 6 Νοεμβρίου, υλοποιείται  σε συνεργασία με τον Ιατρικό Σύλλογο Λακωνίας, καθώς και την 1η Τοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) Σπάρτης.  

Η πρωτοβουλία Προληπτικής Ιατρικής εντάσσεται στο πρόγραμμα εταιρικής υπευθυνότητας «ΟΠΑΠ στη Γειτονιά», που ως στόχο έχει να ανταποκριθεί σε βασικές ανάγκες των τοπικών κοινωνιών, όπως η προαγωγή και η διασφάλιση της υγείας ενηλίκων και παιδιών μέσω προληπτικών διαγνωστικών εξετάσεων.

Για να κλείσετε ραντεβού για δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για το παιδί σας, μπορείτε να καλείτε στο 2731361231, κατά τις ώρες 09:00-15:00.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland