Και οι άδειες χειριστών ταχύπλοου μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής

Ανακοίνωση του Λιμεναρχείου Γυθείου

Τετάρτη, 25 Νοέμβριος 2020 12:31 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Και οι άδειες χειριστών ταχύπλοου μέσω ηλεκτρονικής εφαρμογής

Η κατηγορία «Άδεια χειριστή ταχυπλόου σκάφους» προστέθηκε στις κατηγορίες που συμπεριλαμβάνει η ηλεκτρονική εφαρμογή της e-ΔΛΑ, όπως ενημερώνει το Λιμεναρχείο Γυθείου.

Στη συγκεκριμένη κατηγορία, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να καταχωρήσουν την αίτησή τους επισυνάπτοντας τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για:
- έκδοση άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους (αρχική συμμετοχή σε εξετάσεις),
- απόκτηση άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους, άνευ εξετάσεων,
- ανανέωση άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους, και
- έκδοση αντιγράφου άδειας χειριστή ταχύπλοου σκάφους λόγω απώλειας ή φθοράς ή μεταβολής οποιουδήποτε, αναγραφόμενου στην άδεια, στοιχείου.

Η πρόσβαση στην εφαρμογή γίνεται από εξωτερικούς χρήστες φυσικά και νομικά πρόσωπα μέσω ηλεκτρονικής διεύθυνσης, είτε χωρίς σύνδεση για περιήγηση στην εφαρμογή , είτε με χρήση προσωπικών κωδικών TaxisNET για αυθεντικοποίηση κι εν συνεχεία υποβολή αίτησης.

Σημειώνεται ότι στον σύνδεσμο παρατίθενται αναλυτικές οδηγίες αναφορικά με την ορθή χρήση της εφαρμογής από τους εξωτερικούς χρήστες, ενώ σταδιακά θα προστίθενται επιπλέον κατηγορίες/αιτήσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες – διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται  στο Λιμεναρχείο Γυθείου στον αριθμό τηλεφώνου 27330 22262.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του ΚΥΡ
Το κλίκ της ημέρας
του ΚΥΡ
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Σπανός Γεώργιος