Αιτήσεις επιχειρήσεων για απαλλαγή από δημοτικά τέλη

Μέσω πλατφόρμας της ΚΕΔΕ

Δευτέρα, 25 Ιανουάριος 2021 18:05 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αιτήσεις επιχειρήσεων για απαλλαγή από δημοτικά τέλη

Το Επιμελητήριο Λακωνίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις-μέλη του που έχουν διακόψει τη δραστηριότητά τους υποχρεωτικά με κρατική εντολή λόγω της πανδημίας του Covid-19, μπορούν να αιτηθούν πλέον ηλεκτρονικά την απαλλαγή τους από τα τέλη καθαριότητας και φωτισμού ή / και τη μείωση τέλους κοινοχρήστων χώρων, μέσω της ειδικής  πλατφόρμας της ΚΕΔΕ, εφόσον ο δήμος που ανήκει η επιχείρηση έχει λάβει τις ανάλογες αποφάσεις.

Τα βήματα
- Ταυτοποίηση μέσω Taxisnet: Συνδεθείτε στο σύστημα μέσω των στοιχείων taxisnet της επιχείρησης.
- Δημιουργία αίτησης: Δημιουργήστε μια αίτηση για κάθε επιχείρησή σας για να υποβάλλετε αίτηση απαλλαγής Δ.Τ. ή / και αίτηση μείωση τελών κοινοχρήστων χώρων.
- Συμπλήρωση στοιχείων: Επιλέξτε τον δήμο, σύμφωνα με τη διεύθυνση της επιχείρησης, συμπληρώστε τον αριθμό παροχής, τα στοιχεία διεύθυνσης / επικοινωνίας και επισυνάψτε τα απαραίτητα συνημμένα έγγραφα.
- Υποβολή αίτησης: Υποβάλετε την αίτηση και αναμένετε να ειδοποιηθείτε από τον αρμόδιο δήμο.

Για υποβολή αίτησης πατήστε εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia