Εκ νέου τεστ για κορωνοϊό στην κεντρική πλατεία Σπάρτης

Την Πέμπτη

Τετάρτη, 27 Ιανουάριος 2021 13:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Εκ νέου τεστ για κορωνοϊό στην κεντρική πλατεία Σπάρτης

Νέα δράση για τον έλεγχο ανίχνευσης Covid-19 θα πραγματοποιηθεί στη Σπάρτη την Πέμπτη 28/1 στην κεντρική πλατεία Σπάρτης. Όπως ενημερώνει ο Δ. Σπάρτης, μικτό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, από Σπάρτη και Αθήνα, θα πραγματοποιήσει ταχεία τεστ (rapid test), από τις 11:00 πμ έως τις 3:00 μμ.

Οι δημότες που επιθυμούν να υποβληθούν στο τεστ δωρεάν, θα πρέπει να γνωρίζουν τον Αριθμό Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης (ΑΜΚΑ).

Σημειώνεται πως ο προηγούμενος δημόσιος έλεγχος για τον ιό στη Σπάρτη πραγματοποιήθηκε την περασμένη Τετάρτη 20 Ιανουαρίου στο παλαιό δημαρχείο.

«Παρακαλούνται οι δημότες μας, κατά την προσέλευσή τους να τηρούν πιστά τα μέτρα προστασίας για την αντιμετώπιση της πανδημίας από τον Covid19. ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΣ», επισημαίνει ο Δ. Σπάρτης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia