Υποχρεωτικό τεστ για πωλητές από «κόκκινες» περιοχές στη λαϊκή Σπάρτης

Πέμπτη, 25 Φεβρουάριος 2021 17:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Υποχρεωτικό τεστ για πωλητές από «κόκκινες» περιοχές στη λαϊκή Σπάρτης

Στο πλαίσιο της αντιμετώπισης της διασποράς του Covid-19, ο Δήμος Σπάρτης ενημερώνει όσους πωλητές δραστηριοποιούνται στη λαϊκή αγορά του δήμου, οι οποίοι προέρχονται από περιοχές επιπέδου αυξημένου και πολύ αυξημένου κινδύνου επιδημιολογικής επιβάρυνσης, ότι θα έχουν τη δυνατότητα να προσέλθουν στη λαϊκή αγορά της 27ης Φεβρουαρίου, μόνο εφόσον επιδεικνύουν τα αποτελέσματα τεστ (rapid test) το οποίο θα έχει πραγματοποιηθεί την προηγούμενη μέρα.

Εάν κατά τον έλεγχο που θα διενεργηθεί από τα αρμόδια όργανα, διαπιστωθεί η μη τήρηση του συγκεκριμένου μέτρου, οι εν λόγω παραγωγοί θα απομακρύνονται και δεν θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στη διεξαγωγή της λαϊκής αγοράς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του "Λακωνικού Τύπου", της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών