Διακοπές ρεύματος σε χωριά του Δ. Σπάρτης

Το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Απριλίου

Πέμπτη, 01 Απρίλιος 2021 11:33 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος σε χωριά του Δ. Σπάρτης

Λόγω απαραίτητων τεχνικών εργασιών θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος το Σάββατο 3 Απριλίου από τις 8:00 πμ έως τις 2:30 μμ στις περιοχές: Άνω Μαγούλα, Αγία Ειρήνη, Λογγάστρα, Σουστιάνοι και Βορδώνια.

Επιπλέον την Κυριακή 4 Απριλίου, θα πραγματοποιηθεί γενική διακοπή ρεύματος από τις 8:00 πμ έως τις 2:30 μμ στο Καστρί, το Καστόρι, την Αλευρού και τα Περιβόλια.

Η επανατροφοδότηση και στις δυο περιπτώσεις, θα γίνει χωρίς προειδοποίηση και μπορεί να γίνει και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι βρίσκονται συνέχεια υπό τάση.

Για λόγους ασφαλείας απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου έστω και αν αυτά βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti