Διακοπές ρεύματος σε τρεις δήμους της Λακωνίας

Την Παρασκευή

Πέμπτη, 08 Απρίλιος 2021 15:56 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διακοπές ρεύματος σε τρεις δήμους της Λακωνίας

Γενική διακοπή ρεύματος, λόγω απαραίτητων εργασιών αναβάθμισης στο δίκτυο υψηλής τάσης για τη διασύνδεση Πελοποννήσου Κρήτης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 9 Απριλίου και ώρες 6:45΄ πμ έως 7:30 πμ και από 4:00 μμ έως 4:45 μμ στις περιοχές: Ποταμιά, Γοράνοι, Βασιλάκι, Πετρίνα, Άρνα, Αιγιές, Πλάτανος, Γύθειο, Μαυροβούνι, Αρεόπολη, Πύργος Δυρού, Οίτυλο, Κότρωνας, Γερολιμένας και γενικότερα σε όλη την περιοχή Μάνης.

Η επανατροφοδότηση θα γίνει χωρίς προειδοποίηση, ακόμα και πριν από την αναγραφόμενη ώρα, γι’ αυτό λοιπόν οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα θα πρέπει να θεωρούνται ότι  βρίσκονται συνέχεια υπό τάση. Για λόγους ασφαλείας, απαγορεύεται η προσέγγιση στους αγωγούς ή σε άλλα στοιχεία του δικτύου, έστω και αν βρίσκονται στο έδαφος.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti