Σύγκρουση οχημάτων με υλικές ζημιές στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τετάρτη, 14 Απρίλιος 2021 19:48 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύγκρουση οχημάτων με υλικές ζημιές στη Σπάρτη (ΦΩΤΟ)

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (14/4) στη συμβολή των οδών Λυκούργου και Λεωνίδου στη Σπάρτη, απέναντι από τη Λέσχη Αξιωματικών.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους, με συνέπεια να σημειωθούν υλικές ζημιές, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί.

Στο σημείο μετέβη δύναμη της Τροχαίας Σπάρτης για την καταγραφή του συμβάντος και τη ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ λόγω του συμβάντος παρατηρήθηκε δυσχέρεια στην κίνηση των διερχόμενων οχημάτων.

Στην εν λόγω διασταύρωση κεντρικών οδών της Σπάρτης έχουν καταγραφεί, κατά το πρόσφατο και απώτερο παρελθόν, αρκετά τροχαία (ελαφρά και σοβαρότερα), καθώς οχήματα κινούνται σε πολλαπλές κατευθύνσεις, χωρίς «δυσδιάκριτη» προτεραιότητα, ενώ σε αρκετά σημεία η ορατότητα είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη. Ευκταίο θα ήταν κάποια στοχευμένη παρέμβαση μέσω συγκοινωνιακής μελέτης, κατάλληλη σήμανση, αποψίλωση θάμνων που εμποδίζουν την επαρκή θέαση της κίνησης επί των οδών κλπ.


Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti