Συνεχίζει να «υπάρχει» ο κορωνοϊός στα λύματα της Σπάρτης

Μειώθηκαν οι νοσηλευόμενοι στο Νοσοκομείο

Τετάρτη, 21 Απρίλιος 2021 16:47 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Συνεχίζει να «υπάρχει» ο κορωνοϊός στα λύματα της Σπάρτης

Μία ακόμα δειγματοληψία για την ανίχνευση συγκεντρώσεων του γονιδιώματος του  κορωνοϊού διενεργήθηκε τη Δευτέρα 19 Απριλίου στα λύματα του βιολογικού καθαρισμού Σπάρτης. Σύμφωνα με τη ΔΕΥΑΣ, και σε αυτόν τον έλεγχο βρέθηκαν θετικά δείγματα, ωστόσο η κατάσταση παραμένει σταθερή, ενώ για τα αποτελέσματα ενημερώθηκαν ήδη οι αρμόδιες υπηρεσίες. Η ΔΕΥΑΣ θα συνεχίσει τις δειγματοληψίες (επόμενη τη Μ. Τρίτη  27/4), παρακολουθώντας την εξέλιξη της επιδημιολογικής εικόνας.

Εξάλλου, την Τρίτη 20/4, τα νέα εργαστηριακά επιβεβαιωμένα κρούσματα Covid-19 στην Περιφέρεια Πελοποννήσου ήταν συνολικά 80. Αναλυτικότερα: Αργολίδα 18, Αρκαδία 21, Κορινθία 32, Λακωνία 6, Μεσσηνία 3.

Ακόμα, στις πτέρυγες Covid-19 των νοσοκομείων της Περιφέρειας, νοσηλεύονταν έως την Τρίτη 20/4, συνολικά 182 άτομα, εκ των οποίων 8 σε ΜΕΘ. Ειδικότερα, στο Νοσοκομείο Σπάρτης βρίσκονται 16 ασθενείς, με τον αριθμό να μειώνεται από τους 21 που είχαν καταγραφεί την Παρασκευή 16/4. Στα υπόλοιπα νοσοκομεία της Περιφέρειας, οι νοσηλευόμενοι έχουν ως εξής: Άργους 27, Ναυπλίου 20, Τρίπολης 49, Κορίνθου 50 (6 σε ΜΕΘ) και Καλαμάτας (2 σε ΜΕΘ).

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti