Μεταπτυχιακό του ΠΑΠΕΛ σε συνεργασία με το ΙΝΕΒΥΠ Μυστρά

50 θέσεις για βυζαντινές σπουδές

Τρίτη, 11 Μάιος 2021 12:29 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Μεταπτυχιακό του ΠΑΠΕΛ σε συνεργασία με το ΙΝΕΒΥΠ Μυστρά

«Βυζαντινός Κόσμος: Η σχέση του με την Αρχαιότητα και τον Νεότερο Ελληνισμό» είναι ο τίτλος προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών που υλοποιεί το Τμήμα Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Έρευνας Βυζαντινού Πολιτισμού (ΙΝΕΒΥΠ) Μυστρά. Η έναρξη υποβολής αιτήσεων για την κάλυψη 50 θέσεων μεταπτυχιακών φοιτητών ξεκίνησε στις 5 Μαΐου και θα διαρκέσει έως τις 6 Αυγούστου 2021.

Οι υποψήφιοι οφείλουν να υποβάλουν τα κάτωθι δικαιολογητικά:
• Αίτηση συμμετοχής στο ΠΜΣ (υπόδειγμα συνημμένο),
• Ευκρινές φωτοαντίγραφο πτυχίου ή πτυχίων ελληνικού Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ. Τα πτυχία Ομοταγών ΑΕΙ του εξωτερικού πρέπει να συνοδεύονται από την πράξη αναγνώρισης του ΔΟΑΤΑΠ,
• Πιστοποιητικό σπουδών με αναλυτική βαθμολογία προπτυχιακών μαθημάτων, στο οποίο αναγράφεται και ο βαθμός του πτυχίου.
• Βιογραφικό σημείωμα, στο οποίο αναφέρονται αναλυτικά οι σπουδές, η τυχόν διδακτική ή/και επαγγελματική εμπειρία καθώς και η τυχόν επιστημονική και κοινωνική δραστηριότητα του υποψηφίου.
• Πιστοποιητικό κατοχής κύριας ευρωπαϊκής γλώσσας επιπέδου Β2 (αγγλικής, γαλλικής, γερμανικής, ιταλικής, ισπανικής) ή επάρκειας ελληνικής γλώσσας. Εάν δεν κατατεθεί σχετικό πιστοποιητικό, η επαρκής γνώση της ξένης γλώσσας πιστοποιείται μετά από εξέταση από ειδική επιτροπή που ορίζεται από τη Συνέλευση του Τμήματος Φιλολογίας. Ανάτυπα δημοσιεύσεων σε επιστημονικά περιοδικά, αντίγραφα συγγραφικού έργου, κ.τ.λ., εφόσον υπάρχουν.
• Κάθε άλλο έργο ή δραστηριότητα που μπορεί να βοηθήσει στην επιλογή του υποψηφίου
• Δύο συστατικές επιστολές
• Φωτοτυπία της Αστυνομικής Ταυτότητας
• Δύο πρόσφατες φωτογραφίες, στις οποίες να αναγράφεται το ονοματεπώνυμο του υποψηφίου (διαστάσεων 4x6cm)

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν έως και 6/8/2021 στη γραμματεία του Τμήματος Φιλολογίας του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (Παλαιό Στρατόπεδο-Ανατολικό Κέντρο, Τ.Κ. 24100, Καλαμάτα, με την ένδειξη για το ΠΜΣ «Βυζαντινός Κόσμος», τηλ. 27210-65132, e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Ημέρες και ώρες λειτουργίας της Γραμματείας: Δευτέρα έως Παρασκευή 09.30-13:00) στην ανωτέρω διεύθυνση με συστημένη επιστολή με σφραγίδα ταχυδρομείου ή ταχυμεταφορών το αργότερο έως και την 6/8/2021. Για τη φόρμα ηλεκτρονικής αιτήσεως πατήστε εδώ.

Σχετικές πληροφορίες βρίσκονται στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου  (ανακοινώσεις μεταπτυχιακών), καθώς και στην ιστοσελίδα του ΙΝΕΒΥΠ.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland