Επίσκεψη Θ. Δαβάκη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης

Τρίτη, 11 Μάιος 2021 12:37 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη Θ. Δαβάκη στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Σπάρτης

Τη Διοίκηση των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Λακωνίας επισκέφθηκε τη Δευτέρα 10 Μαΐου ο βουλευτής Λακωνίας της ΝΔ Αθανάσιος Δαβάκης.

Ο κ. Δαβάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τους Διοικητές Γ. Αλικάκο και Δ. Τσολωμίτη, τους αξιωματικούς και τα στελέχη της υπηρεσίας, αναφορικά με τα επιχειρησιακά ζητήματά τους, τη διάρθρωση και διασπορά των κλιμακίων ενώ αφουγκράστηκε τα προβλήματα και τις ιδέες τους, τις οποίες δεσμεύθηκε να προωθήσει στην πολιτική και φυσική ηγεσία του Σώματος. 

Ακολούθως επικοινώνησε με την Υπαρχηγό της Πυροσβεστικής Ιάκωβο Κλεφτοσπύρο,ο οποίος συνομίλησε με τα στελέχη. Στην τηλεφωνική επικοινωνία θίχθηκε το θέμα των εποχιακών πυροσβεστικών κλιμακίων Βαμβακούς και Άρνας τα οποία ακόμα δεν έχουν λειτουργήσει, ένα χρόνο μετά την ίδρυσή τους.

Μετά το πέρας της συνάντησης ο κ. Δαβάκης δήλωσε: «Ήμουν, είμαι και θα είμαι δίπλα στους πυροσβέστες της Λακωνίας, οι οποίοι έχουν γράψει διαχρονικά σελίδες θάρρους, αυταπάρνησης και θυσίας στο βωμό του καθήκοντος κατά της πύρινης λαίλαπας που κάθε τόσο πλήττει τον τόπο μας».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti