Τα αντιπλημμυρικά και οδικά έργα που θα υλοποιηθούν στην Αν. Μάνη

Με προϋπολογισμό 1,5 εκ. ευρώ

Πέμπτη, 17 Ιούνιος 2021 16:38 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Τα αντιπλημμυρικά και οδικά έργα που θα υλοποιηθούν στην Αν. Μάνη

Δύο προγραμματικές συμβάσεις έργων, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 ευρώ, υπέγραψε ο δήμαρχος Ανατολικής Μάνης Πέτρος Ανδρεάκος με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα.

Πρόκειται για δύο συμβάσεις που αφορούν, η μία σε κατασκευή υποδομών για την αντιπυρική προστασία του δήμου (με προϋπολογισμό 550.000 ευρώ) και η άλλη σε αποκατάσταση της δημοτικής οδοποιίας στις πυρόπληκτες, από πέρυσι τον Αύγουστο,  κοινότητες του Βαχού, της Γέρμας, του Καρβελά, του Σκαμνακίου, του Χωσιαρίου, του Νεοχωρίου, της Δροσοπηγής και της Καρυουπόλεως (με προϋπολογισμό 950.000 ευρώ).

Όπως σημείωσε ο κ. Νίκας  μετά την υπογραφή των συμβάσεων, «η Πολιτεία χρωστά στη Μάνη, όχι μόνο για την προσφορά της περιοχής στους εθνικούς μας αγώνες αλλά και για τη συμβολή της στην οικονομία της χώρας, καθώς πρόκειται για έναν παγκοσμίως γνωστό τόπο που επισκέπτονται χιλιάδες κόσμου κάθε χρόνο».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti