Είπαν το ύστατο χαίρε στον Π. Παπαδάκο (ΦΩΤΟ)

Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2021 17:37 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Είπαν το ύστατο χαίρε στον Π. Παπαδάκο (ΦΩΤΟ)

Σε κλίμα οδύνης τελέστηκε την Τετάρτη 16/6 στον ΙΝ Αγίας Τριάδος Γυθείου, η νεκρώσιμος ακολουθία του Λάκωνα ομογενή επιχειρηματία και δωρητή Παναγιώτη Παπαδάκου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα (14/6).

Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί είπαν το τελευταίο αντίο στον εκλιπόντα, κατά την τελετή που έλαβε χώρα προεξάρχοντος του πρωτοσυγκέλου της Μητρόπολης Μάνης πανοσ. αρχιμανδρίτη π. Συμεών Λαμπρινάκου, ο οποίος στον λόγο του έπλεξε το εγκώμιο του Π. Παπαδάκου, προβάλλοντας μεταξύ άλλων το «ήθος και την προσφορά του» σε κοινωνικό-φιλανθρωπικό επίπεδο. Όπως ανέφερε ο π. Συμεών, ο Π. Παπαδάκος αποτελούσε χαρακτηριστικό παράδειγμα των ομογενών που, αν κι έφυγαν από την Ελλάδα για ένα καλύτερο μέλλον, δεν ξέχασαν ποτέ τον τόπο τους και τους ανθρώπους, παρέχοντας οποιαδήποτε δυνατή συνδρομή.

Ενίσχυση του Συλλόγου Φίλων
Νοσοκομείου Σπάρτης
Έκκληση του Συλλόγου Φίλων Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης «Ιωάννου και Αικατερίνης Γρηγορίου», του οποίου ο Π. Παπαδάκος διετέλεσε αντιπρόεδρος με σημαντική προσφορά και δράση, ήταν αντί στεφάνων, όποιος επιθυμεί να καταθέσει χρηματικό ποσό για την ενίσχυση του συλλόγου μέσω του παρακάτω τραπεζικού λογαριασμού-IBAN:
Αριθμός Λογαριασμού: 520.00.2002024112
IBAN: GR5201405200520002002024112

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti