Αλλάζει πρόσωπο ο Αϊ Γιαννάκης

Παρασκευή, 18 Ιούνιος 2021 19:13 | | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Αλλάζει πρόσωπο ο Αϊ Γιαννάκης

Ολοκληρώνονται οι εργασίες ανάπλασης στο λιμανάκι και την παραλία «Αϊ Γιαννάκης» της ΤΚ Στεφανιάς, καθώς οι επίμονες προσπάθειες του προέδρου και του Τοπικού Συμβουλίου Στεφανιάς για την αναγέννηση του χώρου πιάνουν τόπο.

Μετά τον γενικό καθαρισμό και τη βελτίωση της πρόσβασης στην παραλία, προ ημερών ολοκληρώθηκε η δύσκολη εργασία της απόσυρσης σκάφους από την προβλήτα του λιμανιού ώστε να ελευθερωθεί ο χώρος. Στις εργασίες, μαζί με τον πρόεδρο της ΤΚ Στεφανιάς κ. Χρήστο Παπαδάκο βοήθησαν ο πρόεδρος των ερασιτεχνών αλιέων και δημοτικός σύμβουλος Ευρώτα κ. Παύλος Σταυρόπουλος, ο κ. Φάνης Λεϊμονίτης με τα απαραίτητα μηχανήματα, αλλά και πολλοί εθελοντές, ενώ θετική, σύμφωνα με τους τοπικούς παράγοντες, ήταν η συμβολή του δημάρχου Ευρώτα κ. Δήμου Βέρδου.

Απομένουν ακόμα κι άλλες εργασίες με βασική την απόσυρση φερτών υλικών που έχουν συσσωρευτεί σε τμήμα μπροστά στο λιμανάκι, «όπου ελπίζουμε με τη συνεργασία των υπηρεσιών του Δήμου και της Περιφέρειας, αλλά και της κτηματικής υπηρεσίας, να αδειοδοτηθούν αυτές οι εργασίες», όπως αναφέρουν από την ΤΚ Στεφανιάς και προσθέτουν: «Συνεχίζουμε να δημιουργήσουμε ένα χώρο ελκυστικό για μπάνια και καλοκαιρινές βόλτες. Ευχαριστούμε όλους όσους συνδράμουν στην προσπάθεια μας να ζωντανέψει πάλι ο Αϊ Γιαννάκης».

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου», της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία άνω των 24 ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Spartaland