Σύλληψη 38χρονου στη Σπάρτη για όπλα

Δευτέρα, 04 Οκτώβριος 2021 10:50 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Σύλληψη 38χρονου στη Σπάρτη για όπλα

Συνελήφθη το πρωί της Παρασκευής 1/10, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 38χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, εκρηκτικών υλών και μηχανισμών καθώς και του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, έπειτα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομική πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 38χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, ένα πιστόλι, βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινίο (φυτίλι) συνολικού μήκους 10 μέτρων, 19 πυροκροτητές, τα χρηματικά ποσά των 6.200 ευρώ και 1.200 δολαρίων Η.Π.Α., αντίστοιχα, η προέλευση των οποίων διερευνάται.

Επιπλέον, όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 38χρονος κατείχε και είχε θέσει σε κυκλοφορία όχημα ιδιοκτησίας θανόντος ατόμου, το οποίο όμως έφερε πινακίδες κυκλοφορίας πανομοιότυπου οχήματος, ιδιοκτησίας του.   

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti