Επίσκεψη ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στο Γηροκομείο Σπάρτης

Πρόσφεραν γλυκίσματα στους τροφίμους

Παρασκευή, 31 Δεκέμβριος 2021 11:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επίσκεψη ΝΕ του ΚΙΝΑΛ στο Γηροκομείο Σπάρτης

Στο πλαίσιο της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, αντιπροσωπεία της Νομαρχιακής Επιτροπής του Κινήματος Αλλαγής (ΚΙΝΑΛ) Λακωνίας επισκέφθηκε το Γηροκομείο Σπάρτης «Οι Άγιοι Ανάργυροι». 

Κατά την επίσκεψη αυτή, τα μέλη της Επιτροπής, συναντήθηκαν με τη διευθύντρια του Γηροκομείου κ. Θεοδώρα Μοίρα, στην οποία επέδωσαν γλυκίσματα για τους τροφίμους του ιδρύματος, καθώς κι ένα αντίτυπο του νέου βιβλίου του Νίκου Κουφού, με τίτλο «Ελιά & Λάδι, Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός», ως συμβολική κίνηση για τη δημιουργία Βιβλιοθήκης στο Γηροκομείο, η οποία θα ενισχυθεί με προσφορά βιβλίων από αντίστοιχους συλλογικούς φορείς της Σπάρτης.

Επίσης, τα μέλη της Επιτροπής ενημερώθηκαν από τη διευθύντρια για το υφιστάμενο καθεστώς λειτουργίας του Ιδρύματος, τις ανάγκες που υπάρχουν σε χρήματα και είδη διατροφής και την πλήρη φροντίδα και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των ηλικιωμένων με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό. Ακόμα, τα τοπικά στελέχη του ΚΙΝΑΛ πληροφορήθηκαν την ψυχολογική υποστήριξη των τροφίμων, κατά την παρούσα χρονική περίοδο που δεν μπορούν να τους επισκεφθούν -λόγω της πανδημίας- τα οικεία τους πρόσωπα.

Τέλος, τα μέλη της Επιτροπής, εξέφρασαν τα συγχαρητήριά τους προς τη διευθύντρια για το επιτελούμενο από τη διοίκηση και τους εργαζόμενους στο Γηροκομείο Σπάρτης, κοινωνικό και ανθρωπιστικό έργο, και της υποσχέθηκαν ότι θα επιδιώξουν να ενισχύσουν τη λειτουργία του Ιδρύματος, με όποιο μέσο έχουν στη διάθεσή τους.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti