Επιπλέον πίστωση 7,3 εκ. ευρώ για τις ΜμΕ στην Πελοπόννησο

Παρασκευή, 25 Φεβρουάριος 2022 13:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Επιπλέον πίστωση 7,3 εκ. ευρώ για τις ΜμΕ στην Πελοπόννησο

Σε σύσκεψη που συγκλήθηκε την Τρίτη 22/2, υπό τον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, διαπιστώθηκε η δυνατότητα να διατεθούν ακόμα 7,3 εκ ευρώ στο πλαίσιο της πρόσκλησης του ΠΕΠ Πελοποννήσου 2014 – 2020 για την ενίσχυση ίδρυσης / εκσυγχρονισμού μικρομεσαίων επιχειρήσεων της Περιφέρειας, με έμφαση στην καινοτομία και την ανάπτυξη νέων προϊόντων και υπηρεσιών.

Όπως αναφέρθηκε στο πλαίσιο της παραπάνω πρόσκλησης (με κωδικό ΟΠΣ 4274 ) -και μετά την αρχική ένταξη των πράξεων- εξετάστηκε κατά την εν λόγω σύσκεψη η δυνατότητα ένταξης προς χρηματοδότηση  περισσότερων επενδυτικών σχεδίων.

Προέκυψε, κατ’ αρχάς, η δυνατότητα διάθεσης επιπλέον 7.300.000 ευρώ, πίστωση επιπλέον αυτής που θα αφορά στην κάλυψη της χρηματοδότησης επιχειρήσεων που υπέβαλαν ενστάσεις και έγιναν αποδεκτές όποιων υποβληθεισών ενστάσεων γίνουν τελικά αποδεκτές.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

NIKOLAROS
ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
RIGAKOS

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti