Ενημέρωση οικοπεδούχων στον Δ. Σπάρτης για τη διέλευση του East Med

Tzakas

Έως 24 Ιουνίου

Δευτέρα, 20 Ιούνιος 2022 16:30 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ενημέρωση οικοπεδούχων στον Δ. Σπάρτης για τη διέλευση του East Med

Στο παλαιό Δημαρχείο Σπάρτης λειτουργεί από τις 14/6 το γραφείο κτηματογράφησης για τον αγωγό μεταφοράς φυσικού αερίου East Med, παρέχοντας ενημέρωση για το χερσαίο τμήμα του αγωγού που θα διέρχεται από αρκετές περιοχές της Λακωνίας, μεταξύ των οποίων και κοινότητες του Δήμου Σπάρτης. Το γραφείο επισκέφθηκε ο δήμαρχος Πέτρος Δούκας ο οποίος ενημερώθηκε από τη Μαρίνα Τσέρτου για τη σύνταξη των κτηματολογικών διαγραμμάτων.

Η ανάδοχος εταιρεία έχει αναλάβει τη σύνταξη των σχετικών κτηματολογικών διαγραμμάτων για το ηπειρωτικό τμήμα του έργου από τη Λακωνία έως και τη Θεσπρωτία. Στο πλαίσιο της υπό εκπόνηση κτηματολογικής μελέτης για τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου, ενημερώνονται οι ιδιοκτήτες οι οποίοι έχουν έννομο συμφέρον -εφόσον οι ιδιοκτησίες τους επηρεάζονται από τη ζώνη διέλευσης του αγωγού- να απευθυνθούν στα γραφεία κτηματογράφησης των Δήμων Μονεμβασίας, Ευρώτα και Σπάρτης.

Το γραφείο κτηματογράφησης για τον αγωγό στο Δήμο Σπάρτης θα λειτουργεί έως και την Παρασκευή 24 Ιουνίου και ώρες 9:00 πμ έως 3:00 μμ. Οι ιδιοκτήτες θα έχουν ευκαιρία  να λάβουν γνώση των αρχικών κτηματολογικών διαγραμμάτων της ζώνης διέλευσης του αγωγού και να συνεργαστούν με τους υπεύθυνους της μελετητικής εταιρείας, συμπληρώνοντας το έντυπο δήλωσης ιδιοκτησίας και προσκομίζοντας αντίγραφα τίτλων της ιδιοκτησίας τους καθώς και κάθε σχετική πρόσθετη πληροφορία.     

Σύμφωνα με τους μέχρι σήμερα σχεδιασμούς, ο αγωγός East Med θα διέλθει από τις Τοπικές Κοινότητες: Σπάρτης, Αγίων Αναργύρων, Αγίου Κωνσταντίνου, Αγόριανης, Αλευρούς, Αφυσσού, Βορδώνιας, Γκοριτσάς, Θεολόγου, Καστορείου, Λογκανίκου, Πελλάνας, Περιβολίων, Σελλασίας, Σουστιάνων και Χρυσάφων.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

Έκθεση εικόνων

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti