Προστασία από «κομπίνες» κι επιτήδειους στη Λακωνία

Tzakas

Ενημερωτική ημερίδα του Επιμελητηρίου

Παρασκευή, 24 Ιούνιος 2022 13:27 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Προστασία από «κομπίνες» κι επιτήδειους στη Λακωνία

Με αφορμή την αύξηση περιστατικών όπου επιτήδειοι καταφέρνουν να εξαπατήσουν επαγγελματίες, με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά, το Επιμελητήριο Λακωνίας σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Αστυνομίας του νομού διοργανώνει σχετική ημερίδα, την Τετάρτη 29 Ιουνίου και ώρα 7:30΄ μμ στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου στο Γύθειο.

Στην εκδήλωση, που ως θέμα έχει τις «Απάτες σε βάρος Επαγγελματιών», θα μιλήσει ο διοικητής του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, Αστυνόμος Β΄ κ. Παναγιώτης Λυμπέρης.

Στόχος της δράσης είναι η ενημέρωση των επιχειρήσεων-μελών του Επιμελητηρίου Λακωνίας,  σχετικά με τα προσχήματα που συνήθως χρησιμοποιούν οι επιτήδειοι, καθώς και για το πως μπορούν να αντιληφθούν τέτοια περιστατικά και να προστατευθούν.

Κατά τη διεξαγωγή της εκδήλωσης θα τηρηθούν τα ισχύοντα υγειονομικά πρωτόκολλα, σημειώνει το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Η εκδήλωση θα μεταδοθεί και μέσω livestreaming από τη σελίδα του Επιμελητηρίου στο Facebook.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti