Ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στο Σαϊνοπούλειο ο Π. Δούκας

Tzakas
Σάββατο, 25 Ιούνιος 2022 12:03 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Ανέλαβε καθήκοντα προέδρου στο Σαϊνοπούλειο ο Π. Δούκας

 Τον νέο πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου του Ιδρύματος Ιωάννου & Αικατερίνης, Γεωργίου & Χρυσαυγής Σαϊνοπούλου, δήμαρχο Σπάρτης κ. Πέτρο Δούκα, είχαν τη χαρά και την τιμή να υποδεχθούν τα μέλη του ΔΣ και το προσωπικό του Ιδρύματος, την Τρίτη 21 Ιουνίου. 

Ο κ. Δούκας εισέρχεται στους κόλπους του Σαϊνοπουλείου Ιδρύματος και αναλαμβάνει χρέη προέδρου του έως το πέρας της δημαρχιακής του θητείας, έπειτα και από την παραίτηση του μέχρι πρότινος προέδρου κ. Παναγιώτη Μουζάκη, ο οποίος ομόφωνα ανακηρύχθηκε επίτιμος πρόεδρος του Ιδρύματος.

Η πρώτη συνάντηση και συνεδρίαση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου διεξήχθη σε ιδιαίτερα εγκάρδιο κλίμα, ενώ τα μέλη του ΔΣ του Σαϊνοπουλείου, γνωρίστηκαν με τρεις εκ των συνεργατών του κ. Δούκα, την αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Γεωργία Δεδεδήμου, την αντιπρόεδρο του Νομικού Προσώπου & Περιβάλλοντος κ. Ελένη Τσουλόγιαννη και τον πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Σπαρτιατών κ. Δημοσθένη Κακούρο.  

«Είναι τιμή μου να προεδρεύω ενός τέτοιου ιδρύματος με τέτοια προσφορά στον πολιτισμό της πόλης αλλά και ολόκληρου του δήμου μας! Θα συνεργαστούμε στενά με όλες τις υπηρεσίες και τους φορείς του δήμου. Θα συνεχίσουμε με όρεξη και ενθουσιασμό το έργο των αείμνηστων ιδρυτών του», δήλωσε ο Π. Δούκας μετά το πέρας της συνάντησης.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 25 και πλέον ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti