Διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στον ελαιοκομικό τομέα

Πέμπτη, 11 Αύγουστος 2022 11:43 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
Διαγωνισμός καινοτομίας και επιχειρηματικότητας στον ελαιοκομικό τομέα

Τη διεξαγωγή του διαγωνισμού Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας «Olive Challenge», που αποτελεί τον πρώτο εξειδικευμένο διαγωνισμό καινοτομίας για τον ελαιοκομικό τομέα, έκανε γνωστή το Επιμελητήριο Λακωνίας.

Η πρωτοβουλία «Olive Challenge», έχει στόχο να στηρίξει την καινοτομία στον ελαιοκομικό τομέα, να αναδείξει και να προβάλλει τις δυνατότητές του, να συμβάλλει στην αντιμετώπιση των οικονομικών και περιβαλλοντικών προκλήσεων του τομέα, καθώς και στην προσαρμογή του σε ένα νέο αγροδιατροφικό σύστημα, που θα είναι πιο ανταγωνιστικό, βιώσιμο, ανθεκτικό καθώς και κοινωνικά και περιβαλλοντικά υπεύθυνο.

Στο διαγωνισμό καλούνται να συμμετάσχουν φυσικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα και ομάδες, υποβάλλοντας τις καινοτόμες ιδέες τους, σχετικές με τον τομέα του ελαιολάδου και της ελιάς, σε όλες τις φάσεις της παραγωγικής διαδικασίας, της εμπορίας και της προώθησής του. 

Αιτήσεις γίνονται δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό, πατήστε εδώ

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
του Ηλία Μακρή
Το κλίκ της ημέρας
του Ηλία Μακρή
oncologists.gr

Πρόσφατα Νέα

Linardi Anastasia
Koutsoviti