«Σαφάρι» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

16 συλλήψεις στη Λακωνία

Δευτέρα, 26 Σεπτέμβριος 2022 11:58 | E-MAIL ΕΚΤΥΠΩΣΗ
«Σαφάρι» της ΕΛΑΣ στην Πελοπόννησο

Μία ακόμα εκτεταμένη αστυνομική επιχείρηση εξελίχθηκε την Πέμπτη (22/9) στην  Περιφέρεια Πελοποννήσου.

Έγιναν έλεγχοι σε 1.031 άτομα, εκ των οποίων τα 794 ήταν ημεδαποί και 237 αλλοδαποί, καθώς και σε 685 οχήματα. Επιπλέον, προσήχθησαν 111 άτομα, από τα οποία 63 ήταν ημεδαποί και 48 αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν 73 άτομα.

Στη Λακωνία συνελήφθησαν 16 άτομα κι ειδικότερα: πέντε ημεδαποί για ναρκωτικά, μία  αλλοδαπή για καταδικαστικό έγγραφο, ένας ημεδαπός για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας κι εννέα αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στους νομούς της Περιφέρειας, βεβαιώθηκαν συνολικά 263 παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν: μικροποσότητα ηρωίνης, τρίφτης και ποσότητες κάνναβης βάρους 11,5 γραμμαρίων στη Λακωνία, ποσότητες κάνναβης βάρους 14,5 γραμμαρίων, μικροποσότητες κοκαΐνης, 6 ναρκωτικά δισκία, μία ζυγαριά ακριβείας και προϊόντα παραεμπορίου στη Μεσσηνία.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους αρμόδιους κατά τόπο Εισαγγελείς.

 

Ενημερωθείτε για όλη την επικαιρότητα της Λακωνίας και όχι μόνο μέσα από τη συνεχή ροή του www.lakonikos.gr. Κάνετε like στη σελίδα και γίνετε μέλος στην ομάδα του lakonikos.gr στο Facebook για να μαθαίνετε τα νέα πρώτοι! Με το κύρος και την αξιοπιστία του «Λακωνικού Τύπου»της μοναδικής ημερήσιας εφημερίδας της Λακωνίας με ιστορία 26 ετών

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ
του Ανδρέα Πετρουλάκη
Το κλίκ της ημέρας
του Ανδρέα Πετρουλάκη

Πρόσφατα Νέα

LINARDI
Koutsoviti